ISO 22002-1:2025
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
٢٩ يوليو ٢٠٢٥
Prerequisite programmes on food safety — Part 1: Food manufacturing
ملفات الوثيقة ISO 22002-1:2025
الإنجليزية
9 صفحات
الإصدار الحالي
81.73 USD
مجال الوثيقة ISO 22002-1:2025
This document specifies, in conjunction with ISO 22002-100, requirements for establishing, implementing and maintaining prerequisite programmes (PRPs) to control food safety hazards in food manufacturing.
This document is applicable to all organizations, regardless of size or complexity.
This document does not apply to other parts of the food supply chain.
Exclusions to requirements can be supported by a sufficient justification that ensures that the exclusion does not adversely impact food safety.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


YSMO GSO 2055-1:2020
GSO 2055-1:2015
مواصفة قياسية يمنية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال


GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً
ISO 24690:2025
مواصفة قياسية دولية
Glass reinforced thermosetting plastic (GRP) pipes — Test method for the determination of long-term pressure endurance strength

ISO 15614-11:2025
مواصفة قياسية دولية
Specification and qualification of welding procedures for metallic materials — Welding procedure test — Part 11: Electron and laser beam welding

IEC/TS 81001-2-2:2025
مواصفة قياسية دولية
Health software and health IT systems safety, effectiveness and security — Part 2-2: Guidance for the implementation, disclosure and communication of security needs, risks and controls

ISO 37190:2025
مواصفة قياسية دولية
Guidance for practical implementation of ISO 37155 series for supervising at each life cycle phase of smart community infrastructures
